Det er vigtigt at beregne mængden af indkomst, der kræves for at nå dine pensionsmål, når du leder efter en pensionsberegner. Den procentdel, du har brug for for at gå på pension, skal være baseret på din samlede pensionsopsparing, som inkluderer arbejdsgiverbidrag, Roth IRA’er, Roth 403 (b), planer, Roth IRA’er, ikke-pensionskonti og arbejdsgiverbidrag. Lommeregner antager, at du indbetaler bidrag hvert år til dine konti, og at du tager årlige udbetalinger. Du kan justere disse antagelser for at opnå et nøjagtigt resultat, hvis din indkomst ikke er fast.
Lommeregner til AARP-medlemmer

AARP-medlemspensionsberegneren kan bruges til at beregne, hvor meget du skal spare op til pension. Denne lommeregner tager ikke højde for din ægtefælles pensionsordninger. Denne lommeregner estimerer også din forventede levetid. Selvom du måske vil spare endnu tidligere, er det bedre at spare mere. AARP tilbyder mange andre finansielle tjenester ud over pensionering.

Den interaktive skyder i AARP-pensionsberegneren giver dig mulighed for at beregne, hvor mange penge du skal leve, når du går på pension. Beregneren beregner også din berettigelse til ydelser baseret på din alder og aktuelle fordele. Joshua Rosenblum (AARP’s talsmand for økonomisk sikkerhed) har skabt lommeregneren. Lommeregneren viser dig en graf, der viser, hvor mange penge det vil tage at gå på pension i forskellige aldre.
AARP Pensionsopsparing Lommeregner

Du kan bruge AARP-pensionsopsparingsberegneren til at bestemme, hvor meget du har brug for for at gå komfortabelt på pension. Denne lommeregner hjælper dig med at bestemme den bedste plan for at nå dit mål. Selvom du ikke er i den bedste økonomiske situation, kan det virke skræmmende at spare op til pension. Selvom du måske har en idé om, hvad du har brug for, men ikke nok tid til at gøre det, har du muligvis ikke råd til det. AARP pensionsopsparingsberegner kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du skal spare hver måned for at nå dine mål.

Det er afgørende at begynde at spare op så hurtigt som muligt til din pension. Når du når pensionsalderen, vil du føle dig mere sikker på, hvor meget du har sparet op. Der er mange muligheder for at imødekomme dine behov. Det kan bruges til at justere den hastighed, hvormed AARP pensionsopsparingsberegner anbefaler en procentdel. Når du har oprettet dine personlige oplysninger, vil du være i stand til at bruge AARP pensionsopsparingsberegner til at beregne, hvor meget du skal spare op til pension.
Lommeregner til pensionsopsparingsberegner TIAA-CREF

TIAA-CREF pensionsopsparingsberegner kan hjælpe dig med at beslutte, hvor mange penge du skal hæve hver måned, hvis du er i de tidlige pensionsår. Der er mange muligheder tilgængelige, herunder livsvarige livrenter, der giver dig en månedlig indkomst, så længe din levetid. En livsvarig livrente er en god mulighed, hvis du ønsker at supplere din indkomst.

TIAA-CREF Individual &Institutional Services, LLC, er en registreret mæglerforhandler og medlem af FINRA &SIPC. Før du investerer i eller trækker sig tilbage fra et produkt, bør enkeltpersoner konsultere en CPA eller advokat. Annuitets-, investerings- og forsikringsprodukter er ikke forsikret af FDIC eller banker. De kan miste værdi over tid.