En færdige kælder kan være et godt sted hvor du kan underholde din familie og venner ved at sætte i et hobbyrum, som omfatter et billardbord, bordtennis, flippermaskine og dartskive.
Før en kælder renovering bør du:
1. kig til kælderen foundation revner. Hårfine revner i kælderen kan være skyld i forkert hærdning hvor som store revner er mest sandsynligt forårsaget af afregning. Begge dele kan repareres med hydraulisk cement, hvis knæk ikke er aktiv dvs hvad forårsagede knæk er ikke længere et eksisterende problem. Hvis kælderen knæk er stadig aktiv kan derefter knæk lappe blive genåbnet senere.
2. kig til kælderen fugtproblemer. Fugtproblemer kan være svære at løse. Vand er persistent og kan gøre sin vej gennem de kældervægge, der betragtes som gennemtrængelige. En nem måde at teste vandproblemer er at tape et stykke alufolie til forskellige steder på kældervægge og gulve. Forsegle kanterne af folien stramt og efterlade sted i flere dage. Efter flere dage, hvis fugt dråber vises under folien gennemgår så fugt kælderen murværk. Hvis fugten vises på toppen af folien, er problemet kondens fra kælderen fugtighed. Kigge efter andre vandproblemer ved at kigge på undersiden af kælderens første subflooring for tegn på utætheder. Løse eventuelle defekte rør og armaturer. Kigge efter brunlige pletter på kælderen undergulvet og sider af kælderen strøer. Dette vil angive aktiv eller en gammel leak, der er blevet repareret. Hvis pletten er svampet, findes en aktiv lækage efter en tømrer Hillerød.
Kælderen renovering planlægning er nøglen til succes i din kælder. For eksempel, hvis du beslutter du ønsker et trimflaps og/eller badeværelse, skal du have VVS gjort først. Dette ville være en topprioritet, fordi VVS normalt går under cement gulv. Efter VVS er fuldført, skal du planlægge og oprette den elektriske, som kan omfatte ansætter en certificeret elektriker. Dine planer skal omfatte tilstrækkelig stikkontakter, telefonlinjer og kabel hook-ups. Disse vil blive brugt til din television(s), lampe(r), computere, elektroniske spil og en computermodemmet. Når det er installeret, skal du beslutte på paneler, tør walling eller maling til at dække dine cement vægge. Selv om paneler kan være billigere, gør det raffinerede look af drywall det materiale valg for færdige rum.
Paneler kan kigge dateret og altid længe ikke.
Den næste fase i dine planer bør trapperummet. Nogle fagfolk foreslår, at du skal åbne trappeopgange og installere en gelænderet, fordi en kælder er typisk udstyret trappeopgange, der er omsluttet. Ved at åbne kælderen trappeopgange fjerne du noget af kælderen som atmosfære. Nogle designere ville gerne se døråbninger af kælderen udvidet og ansætte buer og søjler til at klæde dem. Eksempler omfatter franske døre til privatlivets fred eller delvis separator ved hjælp af dekorative glas føje elegance til kælderrum.
Når man ser på windows, hvis det er relevant, tilføje så mange som du kan. Kældre tendens til at være mørk og dyster, men med mere naturligt lys bliver det en bedre og godt oplyst område. Hvis windows er meget begrænset, kig ind i sikkerhed og bruge glas block windows. Når det kommer til kunstig belysning, valg er fluorescerende lys, tabel lamper, gulv lamper og loftslamper. Hvis dit budget tillader, holde sig væk fra de fluorescerende belysning, da det ikke er den mest tiltalende design.
Når du installerer loftet, holde sig væk fra nedhængte lofter, fordi de laver kælderen ligne en kælder. Overvej at bruge bakke lofter. Når du vælger farve til maling, bruge en lys, lyse eller dramatiske farveskema. Med disse farver, kan du slå denne mørke dystre kælder ind i et rum, der åbner og lyser.
I kælderetage er altid koldt, da det er i direkte kontakt med jorden. Kig på at have et undergulv mellem beton og gulv plads. Dette vil gøre det en varmere og tørretumbler opholdsstue og en glat overflade for dit tæppe eller gulvbelægning efter eget valg. Hvis en undergulvet ikke i dine planer og du bruger tæppe, få masser af polstring til at sætte ind under gulvtæppet. Prøv at have et opbevaringsrum til tilføjet, måske omkring området sump og ovn. Dette ville være bekvemt for alle de ting, der ikke kan blive smidt ud. Tænk på tilføjelse hylder til denne plads til at holde det nogenlunde organiseret.
For at kontrollere støj, har tyk væg til væg tæpper og en høj kvalitet pad kan absorbere meget af lyden. Du kan bruge sound sløvende materiale under enhver underlag eller undergulvet. Det er rart, især hvis kælderen er brugt til et soveværelse eller kontor. En nem måde at reducere støj er ved installation af tyk isolering mellem loftet bjælker.
I under jorden kælder renoveringer, hvis du ønsker at tilføje et køkken eller bad du kan binde i VVS-systemet, der er etableret ovenfor. Du kan købe toiletter og toiletter, der er specielt designet til under grade applikationer.
Efter din kælderen renoveringen er afsluttet, kan du begynde at tilføje “legetøj”, Tømrer ⇒ Få 3 gratis og uforpligtende tilbud. Klik her! som vil gøre det et behageligt område, hvor du får væk fra det hele.