Kender du også til det med sorte ris og forkullet brød? Vi har alle vores svagheder i køkkenet, og mens det for nogen er et spørgsmål om inkompetence, så er det for andre et spørgsmål om dovenskab og ugidelighed. Heldigvis kan man i dag løse mange problemer, uanset om det gælder sorte ris eller forkullet brød. I dag behøver man nemlig ikke at være hverken kok eller bager for at kunne slippe godt fra det at skulle koge ris eller bage brød alligevel, for i dag findes der nemlig køkkenmaskiner, der kan afhjælpe denne, men også andre problemstillinger i køkkenet. Denne artikel vil gennemgå nogle af de mest populære og udbredte køkkenmaskiner.

Riskoger

En riskoger er – som navnet måske antyder – en køkkenmaskine der i hverdagen kan hjælpe dig med at få perfekt kogte ris. Det eneste, som du behøver at foretage dig som forbruger er at sørge for at putte ris i, samt tage dem ud igen når de er færdige. Hvis riskogeren lyder som noget for dig, så tjek denne Riskoger test fra testoverblikket.dk

Frituregryde

Frituregryden, eller ’den gyldne brønd’, som den vittigt kaldes af nogle, kan hjælpe dig med at tilberede alt mellem himmel og jord. Med frituregryden kan du få perfekte og sprøde pommes frites som dem, som du kan få på McDonalds. Foruden pommes frites kan du også tilberede forårsruller, doughnuts, klejner og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Bagemaskine

Bagemaskinen er køkkenmaskinen til dig, som er komplet håbløs til at begå dig med brød og boller, men som alligevel nyder at stå op til et perfekt fristbagt brød. En bagemaskine ælter, hæver og tilbereder din bolledej, sådan at du får et perfekt brød hver gang. Det eneste du skal foretage dig er at tilsætte ingredienserne.