Hvad man skal kigge efter, mens væddemål på NASCAR

Auto racing som Formula One og andre løb som Indy 2000 er store hits internationalt. Millioner af fans crowd stadioner for at se de forskellige biler race af. Skrig af brændende dæk, som de spin af du er en oplevelse, at meget få glemmer.

NASCAR er en af de største racing organisationer i USA. Med millioner af fans rundt om i landet, og nogle af de dyreste racerbiler og hold sammensætte du kan se hvordan NASCAR og betting gå sammen som ærter i en bælg. Men i dag vil vi tale om hold besætninger.

Den store ting om NASCAR er, at det er en individuel sport og en holdsport på samme tid. Så når vi begynder at tale om sportsvæddemål, eller race betting, de muligheder, vi har er spredt ud og fuld af potentiale, selv om vi os til at fokusere på en del hold i dag.

Nu på en given dag kan en NASCAR føreren er kommet tilbage fra sidstepladsen og vinde en lang og hård løb. Visse ting skal ske til en spiller til at vinde sin satsning, ligesom visse ting skal ske til en omstændighed som denne skal finde sted. Dette er, hvor holdet kommer i spil.

Sports væddemål og væddemål på NASCAR er og døgnet rundt job; hold mekanikere arbejder på biler dage i træk at blive klar til starttidspunkt, ændre brændstof kapacitet, og tuning op motorer på grund af vejrforhold samt montering de korrekte dæk til overfladen. Et hold besætning kan gøre hele forskellen på løbsdagen, uanset om denne driver vil vinde eller tabe. Hvis bilen ikke kører på fuld kapacitet på grund af nogle over kiggede objekt, der havde brug for tweaking, kan føreren miste alvorlig hestekræfter fra hans motor og mister værdifulde sekunder hist og her på banen.

Nu igen er i NASCAR der så meget telemetri og videnskab, der går ind i disse biler; holdene vil køre en bil hele vejen til målstregen brænding off dampe til måske vinde løbet, der har løbet blæst fordi bilen løb tør for brændstof efter den sidste tur. Mængden gas de bære i bilen bestemmer vægten, hvor hurtigt bilen vil bevæge sig under visse betingelser og for hvor længe bilen vil rejse uden at behøve at tanke op.

Dette er, hvad kan gøre betting på NASCAR løb så interessant er mængden af variabler og hvordan de ændrer minutiøst på grund af en ændring i temperatur eller hvordan solen slår på asfalten eller hvad vind hastigheder fra hvilken retning.