Nu er en af de sjoveste og mest rentable auktioner kan du finde fejlstavede elementer. Du kan muligvis få en pæn fortjeneste på $50 eller $70 dollars nemt ved at søge efter elementer at auktion sælger laver fejl i at placere deres annonce. En mand mistede en anden mand gevinst og det er navnet på spillet. Jeg har gjort en forskning på ebay for et stykke tid, og du kan finde det sker næsten hver dag. Jeg har set en mærkevare videokamera sælges X beløb, mindre 30% den gennemsnitlige salgspris for tilsvarende varer. Forestil dig du re liste sig straks og solgte det for en fortjenstmargen på 30% uden at betale for shipping!

Lad os prøve det nu og type camcoder eller camcodar eller noget du kan tænke på og søgning via Ebay. Jeg er sikker på at du kan få nogle resultater. Du kan også prøve Ebay UK eller andre auktionshus, du kan få noget ud af det.

Så hvordan kan vi drage fordel af det? Først og fremmest staver vare få mindre sidevisninger, mindre visninger betyder mindre bud, mindre bud betyder lav salgspris. Hvis der er et bud på en staver forkert vare, ikke hoppe i og smide et bud, det er sandt, selv om varen er stavet korrekt. Bare se varen tålmodigt for par dage og sende et bud, når det kommer til en ende. Men hvis den start bud er $1, og ingen har budt, kan du sætte i den næste tilbudspris til”lock”auktion. Du må ikke redigere eller annullere din auktion, når der er et bud. Klik derefter på vagt denne vare på ebay, der er på øverste højre hjørne, tjek tilbage for lejlighedsvis at se hvor mange mennesker har bud varen og nogle auktioner har en sidetælleren at se hvor mange køber har tjekke varen, så du har ru sporvidde på hvor mange tilbudsgivere til at forvente.

Lave en research på det element, du har set, scanning gennem programoversigter i ebay. En dejlig mulighed kan du finde er funktionerne tilføje Bemærk det kan findes i min Ebay og de varer, du lige har tilføjet er opført efter tid slutter eller afhænger af hvordan du kan kategorisere det. Husk, at du får mere præcise resultater, hvis du indtaster varen i feltet søgte og check fuldført lister kun, årsager er, at på igangværende auktioner priser kan stige som tiden går så du har indsamlede data ikke er opdateret.

Ser hårdt på de færdige lister, noter på hvor meget købere er villige til at bruge på dette punkt. For eksempel blev en mærkevarer solbrille solgt for mellem $140 til $160 så på gennemsnit slutkursen er $150. Noter til punktet stavet forkert som”solgt for $150″eller “højestbydende var $160”, det er så vigtigt som det lade du tjekke tilbage før varen ender og se hvis auktionen har nået prisgrænsen du har indstillet på det eller er der stadig værelser til overskud.

Ærligt talt, vil der være nogle mennesker ved siden af dig, der har den samme tankegang som du leder efter gode tilbud i Ebay. Så helst vente til auktionen er ved at være slut og byde på den sidste time, Husk aktivitet racer aktiviteter du ikke ønsker dette til at ske, da Tricket er at få mindre bud hvis det er muligt.